Kuzu Pirzola Tarifi

Malzemeler
5 çorba kaşığı soya sosu 6 kalem kuzu pirzola 8 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet küçük boy soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası Karabiber, pulbiber, kekik 6 adet domates

Tarif
Soya sosunu 4 çorba kaşığı zeytinyağı, ince kıyılmış soğan, biber salçası, karabiber, pul biber ve kekiği geniş bir kapta karıştırın. Pirxolaları bu karışıma bulayıp, buzdolabında 4-5 saat marine edin. Patatesleri temizleyip elma dilimi şeklinde doğrayın.Üzerine kalan 4 çorba kaşığı zeytinyağı, karabiber ve pul biber ekleyin. Marinediki pirzolaları yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine yerleştirin. Yanına patatesleri koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında et yumuşayana dek pişirip, servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2015. Tarifyemekleri - Tüm Hakları Saklıdır.