Çırtlak Kebabı Tarifi


Çırtlak Kebabı Tarifi

MALZEMELER:
  • 750 gr kuzu ciğeri
  • 3 adet kuzu böbreği
  • 2 adet kuzu yüreği
  • 1 adet kuzu dalağı
  • 250 gr kuzu uyluk
  • 2 çorba kaşığı tuz
  • 1 çorba kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
HAZIRLANIŞI:
Kuzu ciğeri, kuzu böbrekleri, kuzu yürekleri, kuzu dalağı, kuzu uyluğunu küp küp doğrayın. Tuz ve baharatlarla  karıştırararak şişlere sıralayın. Izgarada pişirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2015. Tarifyemekleri - Tüm Hakları Saklıdır.