Tavuklu Biryan Tarifi


Tavuklu Biryan Tarifi

Biryan İçin Malzemeler:
• 12 tane tavuk baget
• 3 su bardağı pirinç
• 3 tane biber
• 2 tane domates
• Tuz, karabiber
• Tavuk suyu
Biryan Tarifi:
Pilav tavasına pirinç ve sıvıyağ koyarak kavurmaya başlayın. Daha sonra üstüne doğranmış biber ekleyin. Bir süre sonra üzerine domates de ekleyerek kavurmaya devam edin. Son olarak tepsiye aldıktan son üzerine alabildiği kadar tavuk suyu ve haşlanmış tavuk bagetleri koyarak pişirin. Sonra dilediğiniz gibi servis edin. Afiyet olsun.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2015. Tarifyemekleri - Tüm Hakları Saklıdır.