Şuruplu Somon Balığı


Şuruplu Somon Balığı

Malzemeler:
  • 2 çorba kaşığı tane halinde hardal
  • 2 çorba kaşığı akçaağaç şurubu
  • 2 somon filetosu
  • Kuşkonmaz, şeker bezelye ve küçük taze patatesle servis edilir.
Hazırlanışı:
Tane halindeki hardalı ve akçaağaç şurubunu karıştırın ve sos haline getirin. Somon balığını,geniş fırın tepsisine yerleştirin ve akçaağaç şurup karışımını yayın. Sıcak fırında (200 derecede) 10-15 dakika veya iyice pişene kadar pişirin. Kuşkonmaz, şeker bezelye ve haşlanmış yeni patates ile servis edin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2015. Tarifyemekleri - Tüm Hakları Saklıdır.