Salça Soslu Tavuk Tarifi


Salça Soslu Tavuk Tarifi

Bol yeşillikli salata ve tavuk…
Malzemeler:
1 parça tavuk göğüs eti
2 yemek kaşığı salça
1 adet domates
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvıyağ
Hazırlanışı:
Tavuk etini ince şeritler halinde doğrayın.
Domates ve soğanın kabuğunu soyup rendeleyin.
Yayvan bir kapta; salça, sıvıyağ, kekik, tuz, domates ve soğan rendesini karıştırın.
Tavuk etlerini sosun içine koyup 15 dakika bekletin.
Soslu tavuk etlerini tavaya alın.
Tavanın kapağını kapatıp en kısık ateşte yaklaşık yarım saat pişirin.
Yeşillikler ve patates kızartmasıyla servis yapabilirsiniz.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2015. Tarifyemekleri - Tüm Hakları Saklıdır.