Tarifyemekleri
Resimli Yemek Tarifleri Sitesi..
Ana Sayfa
skip to main
|
skip to sidebar
Arnavut Ciğeri Tarifi
Arnavut Ciğeri Tarifi
Malzemeler:
1 Adet koyun ciğeri
Yarım su bardağı un
1 Su bardağı sıvı yağ
Tuz
Hazırlanışı:
Ciğeri temizleyin, küp küp kesin, yıkayın ve süzgece koyun.
Suları süzülünce ciğerleri una bulayın.
Yağı kızdırın.
Fazla unlarını döküp kızgın yağda kevgirle karıştırarak biraz pişirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş
:
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
« Önceki
Diğer Sayfa »
Ana Sayfa
Konu Başlıklarımız
Balık Yemekleri
Balık Çeşitleri
Dolma Tarifleri
Et Yemekleri
Kavurma Tarifleri
Köfte Tarifleri
Köfte Çeşitleri
Lezzetli Tarifler
Salata Tarifleri
Sarma Tarifleri
Sebze Yemekleri
kebap tarifleri
Populer Tarifler
Çırtlak Kebabı Tarifi
Çırtlak Kebabı Tarifi MALZEMELER: 750 gr kuzu ciğeri 3 adet kuzu böbreği 2 adet kuzu yüreği 1 adet kuzu dalağı 250 gr kuzu uylu...
Yufkalı Köfte Tarifi
Yufkalı Köfte Tarifi Malzemeler: 200 gr kuzu kıyma 200 gr dana kıyma 1 adet soğan 3 diş ezilmiş sarımsak 1 adet yumurta 3 dili...
www.tarifyemekleri.blogspot.com.
Blogger
tarafından desteklenmektedir.
.
Copyright © 2015.
Tarifyemekleri
- Tüm Hakları Saklıdır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder